Läheisen itsemurha muuttaa monen elämän

Keskusseurakuntakoti

Tilaisuus itsemurhan tehneiden läheisille ja kaikille aiheesta kiinnostuneile

Järjestämme iltatilaisuuden läheisen itsemurhan kokenelle ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuuden ohjaa Surunauha ry:n työntekijä Teppo Kupias. Mukana on myös diakonissa Anneli Kemppainen sekä Surunauhan vertaistukija Anne, jolla on oma kokemus läheisen itsemurhasta.

Illan aiheina ovat mm.tietoa itsemurhasta ja sen vaikutuksista läheisiin, vertaistuen esittelyä ja keskustelua. Kerromme myös ensi vuonna Kajaanissa alkavasta vertaistukiryhmästä.

Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, milloin tai kenet läheisesi olet menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Tarjoamme iltakahvit.

Voit halutessasi ilmoittautua tilaisuuteen lähettämällä tekstiviestin ”Kajaanin tilaisuus” numeroon 040 545 8954. Olet tervetullut myös ilmoittautumatta.

Lisätietoa tilaisuudesta Surunauha ry:n sivuilla

diakonissa