MUSICA-kuoron konsertti

MUSICA-kuoron konsertti Linnantauksen seurakuntakeskus

MUSICA-kuoron konsertti. Konsertti on osa kiertuetta, jolla kuoro juhlistaa 75 vuotta täyttänyttä perustajaansa Pekka Kostiaista. Ohjelmamaksu 15€.

MUSICA-kuoron konsertti.
Ohjelmamaksu 15€.

Kuorossa laulaa kajaanilaislähtöinen laulunopettaja Leila Saari. Kuoroa on johtanut viime vuoteen saakka sen perustaja Pekka Kostiainen, mutta hänen eläköidyttyä viime vuonna kuoron johtajaksi tuli kainuulaiset juuret omaava Marjukka Manner.

Joulukonsertti Johanna Piipponen ja Pekka Mikkola

Joulukonsertti Johanna Piipponen ja Pekka Mikkola Ohjelma 15€

Vuolijoen kirkko

Hiljaa Helkkyellen -joulukonsertti Kajaanin kanttorit ja Kaukametsän kamarikuorolaisia. Kolehti diakoniatyölle.

Kajaanin kirkko

Hiljaa Helkkyellen -joulukonsertti Kaukametsän Kamarikuoro ja kanttorit

Hiljaa Helkkyellen -joulukonsertti Kaukametsän Kamarikuoro ja Kajaanin kanttorit. Ohjelma 10€