Kirkkomusiikin päivän lounasmusiikki

Kirkkomusiikin päivän lounasmusiikki Kajaanin kirkko

Lounasmusiikki Kirkkomusiikin päivänä klo 12

Eväät mukaan ja lounasmusiikkia kuuntelemaan!

Kajaanin kanttorit tarjoilevat lounasmusiikkihetken kirkkomusiikin päivänä, torstaina 19.9. klo 12 Kajaanin kirkossa. Musiikki toki virkistää ja rauhoittaa, mutta ei juurikaan täytä vatsaa. Juuri siksi kirkossa onkin mahdollista syödä omia eväitä ja nauttia maksuttomasta kahvitarjoilusta musiikin kuuntelun aikana. Mikroaaltouunikin löytyy ruoka-annosten lämmittämistä varten, samoin pari pientä pöytää ruokailua ajatellen. Ota siis omat eväät ja tarvittavat ruokailuvälineet mukaan ja tule nauttimaan n. puolen tunnin mittaisesta kirkkomusiikkilounaasta!

Linnantauksen seurakuntakeskus

Pianokonsertti Kynttilän valossa

Pianokonsertti Kynttilän valossa Pianisti Miika Tikkanen Vapaa pääsy, ei ohjelmamaksua

Linnantauksen seurakuntakeskus

Adventtikonsertti Cantate Domino

Adventtikonsertti Cantate Domino Barokkimusiikkia esittäjinä Musiikkiopiston lauluoppilaita ja soittajia. Vapaa pääsy, ei ohjelmamaksua.

Kajaanin kirkko

Heikki Koskelon joulukonsertti Joulun kosketus