Sissilinna, Asemakatu 6

Räväkkä musiikkiteatteriesitys, jossa kajaanilaisista nuorista koostuva esiintyjäryhmä vie katsojaa halki vuosisatojen, mantereelta toiselle. Historiallisiin hahmoihin ja tapahtumiin perustuvien episodien yhdistävä tekijä on empatia ja sen ilmenemismuodot.

Käsikirjoitus ja musiikki sekä bändin harjoituttaminen Jari Rättyä
Ohjaus Heidi Syrjäkari
Valosuunnittelu Henri Pyy
Äänisuunnittelu Matias Nieminen
Kampaukset ja maskeeraus Tarja Torniainen ja työryhmä
Pukusuunnittelu Pirkko Paanen ja työryhmä
Tarpeisto Sanna Peltola ja työryhmä

Näyttämöllä Irinja Karttunen, Suvi Huotari, Maisa Vallius, Iida Kallunki, Hanna Korhonen, Matias Kemppainen ja Surya Rusanen

Bändissä
Essi Eskelinen, keyboard, laulu
Pipsa Kurkinen, keyboard, piano
Pyry Kärnä, basso
Jimmy Liu, kitara

Yhteistyössä Kajaanin kaupunginteatteri ja Kajaanin seurakunta

Esityksessä mukana olevat nuoret näyttelijät ovat osallistuneet Diakin hallinnoimaan Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hankkeeseen, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Esityksen kesto on noin 1 tunti 15 min, ei väliaikaa.
Esitystä suositellaan yli 12-vuotiaille.

Kaikki liput 12 euroa, liput Kajaani Infosta ja teatterin lipunmyynnistä.

Kajaanin kaupunginteatteri ja Kajaanin seurakunta