to 11.4. kello 15.00 - to 18.4. kello 19.00

Päivällinen torstaisin kerran kuussa - tule valmistamaan ja aterioimaan, tai vaikka vain aterialle ja rupattelemaan toisten kanssa.

Valmistamme kevyen päivällisen ja syömme sen kiireettömästi yhdessä. Voit tulla myös pelkästään aterialle. Ruuan valmistelu alkaa klo 15 ja ateriointi on n. klo 17-18. Lopuksi tiskaaminen ja tilojen siivous.

Voit tulla mihin aikaan tahansa, aikaa on myös rupatteluun ja yhdesä oleiluun.

Ruokaa tehdään niin paljon kuin tila- ja paikalla olevat työvoimaresurssit antavat myöten.

Kaikki ja kaikenlaiset ihmiset ovat tervetulleita kokeilemaan uutta yhdessä tekemisen ja yhdessä olemisen tapaa. Tarjoilu on maksuton.

Yhteinen keittiö

Kajaanin seurakunta, Ohjaamo Nuppa, Kty, Martat

Keskusseurakuntakoti

Yhteisvastuulounas

Lounastarjoilu Yhteisvastuun avausmessun jälkeen. Tarjolla trendikkäästi soija-kasviskiusaus jälkiruokineen ja pullakahvineen.
to 14.2.2019 klo 15.00 - to 21.2.2019 klo 19.00