Earth hour -ilmastotapahtuma

Earth hour -ilmastotapahtuma

Nuppatalo, Asemakatu 2

Maailman suurin valomerkki ilmaston hyväksi. Valot sammuvat ja kynttilät syttyvät klo 20.30.

Ohjelmassa yhteistä ruokailua, pelejä ja glittermeikkejä.

Akustisesta musiikista vastaa Joni Sihvola. Tervetuloa!

Myös Kajaanin seurakunta osallistuu valomerkkiin sammuttamalla valot  pääkirkosta ja virastotalosta.

Earth hour, WWF

Kajaanin kaupungin nuorisotyö

Toisen kengissä

Räväkkä musiikkiteatteriesitys, jossa kajaanilaisista nuorista koostuva esiintyjäryhmä vie katsojaa halki vuosisatojen, mantereelta toiselle. Historiallisiin hahmoihin ja tapahtumiin perustuvien episodien yhdistävä tekijä on empatia ja sen ilmenemismuodot.