Yhteisvastuulounas

Yhteisvastuulounas Keskusseurakuntakoti

Lounastarjoilu Yhteisvastuun avausmessun jälkeen. Tarjolla trendikkäästi soija-kasviskiusaus jälkiruokineen ja pullakahvineen.

Lounaalle ovat kaikki tervetulleita. Vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuukeräykseen. Keräys tukee tänä vuonna vähävaraisten lasten ja nuorten koulunkäyntiä.

Lounas valmistetaan Yhteinen keittiö -hengessä, eli valmistuksesta ja tarjoilusta vastaavat Variskankaan martat ja seurakunnan vapaaehtoiset yhdessä

diakonissa

suru- ja leskiryhmät, yhteiskunnallinen työ, Yhteinen Keittiö

Yhteinen keittiö -päivällinen

Päivällinen torstaisin kerran kuussa - tule valmistamaan ja aterioimaan, tai vaikka vain aterialle ja rupattelemaan toisten kanssa.

Keskusseurakuntakoti

Lankalauantai

Odotettu käsityöharrastajien tapaaminen on taas käsillä. Tule juttelemaan, kahvittelemaan, katselemaan ja jakamaan vinkkejä.

Yhteinen keittiö -päivällinen