"Valkeus Kristus on" - laulumusiikin ilta

Linnantauksen seurakuntakeskus

Henna-Mari Sivula, sopraano ja Olli Kinnunen, urut

Linnantauksen kirkossa kaikuu su 9.9. klo 19 heleä ja kevyt lauluääni sekä raikas urkumusiikki, kun sopraano Henna-Mari Sivula ja urkuri Olli Kinnunen musisoivat yhdessä. Henna-Mari Sivula saapuu Kajaaniin konsertoimaan Oulusta, jossa hän toimii tuomiokirkkoseurakunnan kanttorin virassa. Konsertti alkaa J.S.Bachin juhlavalla urkukonsertolla G-duuri, ja sen jälkeen kuullaan muutamia Bachin yksinlauluja. Sivulan ja Kinnusen ohjelmistossa on lisäksi tuttuja ja tuntemattomampia hengellisiä lauluja, kuten Merikannon "Linnuille kirkkomaalla" ja "Oi muistatko vielä sen virren" sekä Kari Tikan "Armolaulu" ja "Rakkaus on!". Yksi illan vaikuttavimmista esityksistä tulee olemaan Caccinin Ave Maria. Illan aikana kuullaan myös muutamia lauluja Sivulan ja Kinnusen tuoreelta CD-levyltä "Valkeus Kristus on". Levy on äänitetty tämän vuoden helmikuussa Oulun tuomiokirkossa ja se sisältää uudistettuja Siionin lauluja luovalla otteella musisoituna. Levyn lauluista kuullaan mm. Onpa taivaassa tarjona lapsillekin, Nyt kohti taivasta katselen ja Synnit poissa, autuutta oi, jotka ovat tuttuja lauluja myös muista laulukokoelmista. Levyuuttuutta on myös mahdollisuus ostaa konsertin jälkeen. Yleisö pääsee myös osallistumaan illan ohjelmaan yhteisvirsien kautta.

Vapaa pääsy, ohjelma 5e.

Kajaanin kirkko

Iltamusiikkia

Kainuun kirkkokuorot esittävät uusia virsiä

Lehtikankaan seurakuntakeskus

LAULU- JA LEIKKI-ILTA

Yhdessä on kivaa musisoida lasten kanssa laulaen ja leikkien lastenohjaajien ohjauksessa.

Linnantauksen seurakuntakeskus

Elämäni musiikki – sello- ja urkukonsertti

Konsertti Sauli Tyni, sello ja Erkki Tyni, urut. Vapaa pääsy, ohjelma 10€.