Luomakunta-näytelmä

Luomakunta-näytelmä

Sissilinna, Asemakatu 6, Kajaani

Näytelmä on kirje tulevaisuudesta meille, joilla on valta päättää asioista. Se on kuvaus ihmisen luontosuhteesta ja siitä mitä tulevaisuus voi tuoda tullessaan. Nuoret esittävät omia ajatuksiaan ja näkökulmiaan luonnon tämän hetkisestä tilasta ja ilmastonmuutoksen uhasta.

Käsikirjoitus Anton Tsehovin Kolme sisarta -teoksen pohjalta Janne Kinnunen ja työryhmä; ohjaus Janne Kinnunen.

Muut esitykset: la 28.4. klo 14 ja klo 19, su 29.4. klo 14 ja klo 19, ke 2.5. klo 19, to 3.5. klo 10 ja klo 13, sekä su 6.5. klo 14 ja klo 19.

Kesto 1 tunti, ei väliaikaa. Suosittelemme yli 12-vuotiaille.

Liput 12 € teatterin lipunmyynnistä ja Kajaani Infosta. Ryhmävaraukset puh. 044-7444 350.

Lavastuksen ja pukujen suunnittelu ja toteutus: työryhmä

Sävellykset, videot ja äänet: Matias Nieminen

Valot: Olli Seppänen

Näyttämöllä viisi nuorta: Laura Kyllönen, Maiju Rimpiläinen, Joni Sihvola, Sini Kortelainen ja Susanne Ronkainen.

Kajaanin kaupunginteatterin ja Kajaanin seurakunnan yhteistyönäytelmä 2018.

Linkki: Kajaanin kaupunginteatteri

Yhteistyössä Kajaanin kaupunginteatteri ja Kajaanin seurakunta