Hiljaisuuden messu

Hiljaisuuden messu Kajaanin kirkko

Nuoren seurakunnan messu kerran kuussa Kajaanin kirkossa, missä musiikin toteuttavat nuoret. Laulut ovat yhteislauluja Nuoren seurakunnan veisukirjasta. Messu kestää n 45 minuuttia ja sopii kaikenikäisille - lapsille, nuorille, perheille ja ikäihmisille - tervetuloa!

Hiljaisuuden messussa musiikkia ovat toteuttamassa nuoret. Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan laulamaan ja/tai muihin palvelutehtäviin, ota yhteyttä messun toteuttajiin.

Lasten kauneimmat Joululaulut

"Nyt sytytämme kynttilän..."

Kotikirkon pieni joulukonsertti

Kotikirkossaan soittavat ja laulavat joulua odotellessa: Antti Matikainen, Henna-Mari Pöllänen, Risto Oikarinen, Kimmo Nissinen, Kalle Torniainen ja Oskari Oikarinen.

Kotikirkon pieni joulukonsertti