KERHOT TYTÖILLE JA POJILLE

Kerhot alkavat viikolla 37.

Tyttökerhot

• Laajankankaan kerhohuone klo 17-18
  • Kuurnan kerhohuone klo 17-18
  • Lohtajan kerhohuone klo 17-18

Tiistai

• Kuluntalahden koulu klo 17-18
  • Lehtikankaan kirkko klo 17-18
  • Nakertajan kerhohuone klo 17.30-18.30

• Pupula klo 17-18

Torstai

• Jormuan koulu klo 18-19

Kokkikerhot 3-6 luokkalaisille

Lehtikankaan kirkko

• Pojat tiistaina klo 17-18.30
  • Tytöt keskiviikkona klo 17-18.30

Kokkikerhoihin otetaan 10 kerholaista ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ryhmän toiminta kestää lukukauden, keväällä kokoontuu uusi ryhmä. Kokkikerholaisilta peritään materiaalimaksu 20e ensimmäisellä kerhokerralla. Ilmoittautuminen osoitteessa kajaaninseurakunta.fi/varkkarit

Sählykerhot

• Teppanan koulu klo 16.15-17
  • Kuluntalahden koulu, Isä-lapsi klo 17-18

Tiistai

• Jormuan koulu (Pelikerho) klo 18-19

• Lehtikankaan koulu, 1-3lk pojat klo 16.15-17
  • Lehtikankaan vanha sali, Isä-lapsi klo 17-18

Torstai

• Lehtikankaan koulu, 4-6lk pojat klo 16.15-17
  • Lohtajan koulu klo 16.15-17
  • Kättö Areena, tytöt klo 16.30-17.15
  • Kättö Areena, perhesähly klo 17.30-18.30
  • Lehtikankaan koulu, 7-9lk tytöt klo 18-19

Tuubi

• Keskusseurakuntakoti klo 17.30-18.30

Pienoismallikerho

• Kuluntalahden koulu klo 17-18

Kerhot kokoontuvat kouluviikkojen aikana. Suurin osa kerhoista on tytöille ja pojille tarkoitettuja sekakerhoja, osa vain pojille tai tytöille. Kerhokausi on tältä keväältä päättymässä, uusi kerhokausi alkaa viikolla 36.

• Kerhoihin voi yleensä tulla suoraan, eikä niihin ole ilmoittautumista, paitsi kokkikerhoihin ja Pilotti-kerhoon.
  • Kerhot ovat maksuttomia. Pienoismallikerhossa jokainen maksaa omat koottavansa. Seurakunnan puolesta tulevat liimat ja maalit. Seurakunta myy koottavia viiden euron omavastuuhintaan.
  • Kerhoja ohjaavat koulutetut, 16-18-vuotiaat, kerhonohjaajat

• Kerhoista lyhyesti:

Tyttökerhoissa pelataan, askarrellaan, kokkaillaan ja tehdään yhdessä kaikkea kivaa. Kerhojen ohjelma on suunniteltu ensisijaisesti 2–4-luokkalaisten taidoille, mutta myös nuoremmat ja vanhemmat alakouluikäiset tytöt ovat tervetulleita! Myös kesken kauden!
    Puuhakerhojen ohjelma on samankaltainen kuin tyttökerhojenkin, mutta kerhossa ei kokkailla ja askartelut ovat yleensä erilaisten pienoismallien tekemistä.
    Sählykerhoissa on mailoja ja palloja niille, joilla ei ole omaa mukana. Mukaan sisäpelikengät!
    Pilotti-kerhossa pääsee tutustumaan uusiin harrastuksiin, hankkimaan uusia taitoja ja tekemään erilaisia palvelutehtäviä. Kerhon toiminta huipentuu keväällä tehtävään yhteiseen seikkailuretkeen. Kerholaiset suunnittelevat yhdessä ohjaajan kanssa kerhokertojen sisällön. Pilottiohjelman suorittaneet palkitaan keväällä.

Kerhoissa askarrellaan, leikitään, pelataan ja näytellään.

Tyttö- ja poikakerhot

Syksyn kerhoista ilmoitetaan tällä sivustolla heti, kun kerhojen ajankohdat ovat varmistuneet.