Leirit ja retket

SYKSYN LEIRIT JA RETKET

Syksyllä pidetään syyslomaleiri 1-4-luokkalaisille Joutenlammella. Lisäksi syksyn aikana järjestetään niin isä-lapsi-, kuin äiti-lapsi-leirikin.

Syysloman retket suuntautuvat Vuokattiin. Retkimaksut pitävät sisällään matkan ja osallistumisliput.

Kuluvana vuonna varhaisnuorisotyö täyttää 100 vuotta. Vietämme seurakunnassa 100 vuotta iloa tapahtumia kerholaisten retkellä Vuokatissa ja Yö kirkossa -tapahtumassa adventtina.

Leirien hinta sisältää majoituksen, ruoan, kuljetuksen ja leiriohjelman.  Ohjelmassa mukana nuorisotyönohjaajien lisäksi koulutetut isoset. Retkistä ja leireistä lähetetään kirjeet n. viikkoa ennen tapahtumaa, tai sitten leirikirje julkaistaan kotisivuilla.

Lasku osallistumisesta lähetetään erillisenä laskuna. Leireille on mahdollista anoa vapautusta. Vapautus on anottava heti ilmoittautumisen jälkeen ennen leiriä. Lomakkeen saa seurakunnan vaiheesta (Linnankatu 12) tai voit tulostaa sen itse tästä.

kalastaja