Leirit ja retket

TALVEN LEIRIT JA RETKET

Talvella pidetään hiihtolomaleirit 3-6-luokkalaisille Joutenlammella. Leirejä on kaksi, toinen tytöille ja pojille, toinen pojille. Keväämmältä lötyy tyttöjen Pajunkissaleiri (2-3lk) ja Tilkkutäkkileiri (3-6lk) Lisäksi talven aikana järjestetään niin isä-lapsi-, kuin isovanhempi-lapsi-leirikin.

Talven retket suuntautuvat Vuokattiin. Isolle-Syötteelle ja Ouluun. Retkimaksut pitävät sisällään matkan ja osallistumisliput. Oulun ja Rukan retkellä matkan hintaan sisältyy myös ruoka.

Leirien hinta sisältää majoituksen, ruoan, kuljetuksen ja leiriohjelman.  Ohjelmassa mukana nuorisotyönohjaajien lisäksi koulutetut isoset. Retkistä ja leireistä lähetetään kirjeet n. viikkoa ennen tapahtumaa, tai sitten leirikirje julkaistaan kotisivuilla.

Lasku osallistumisesta lähetetään erillisenä sähköpostilaskuna (Tammikuusta 2020 lähtien). Leirimaksusta on mahdollista anoa vapautusta. Vapautus on anottava heti ilmoittautumisen jälkeen ennen leiriä. Lomakkeen saa seurakunnan vaiheesta (Linnankatu 12) tai voit tulostaa sen itse tästä.

kalastaja