Aikuiselle

Aikuisella riittää vastuuta kodista, perheestä ja työstä. Aikuisen tehtävä on huolehtia kasvavista lapsista ja ikääntyvistä vanhemmista. Vaikka aikaa ei tahdo riittää, olisi tärkeää huolehtia omasta hengellisestä hyvinvoinnista. Se auttaa myös jaksamisessa. Rakennemuutoksen myötä monet ponnistelevat löytääkseen uuden työpaikan. Olipa elämän tilanteesi mikä hyvänsä, voit löytää seurakunnasta samanhenkisiä ihmisiä ja jopa vertaistukea.

Messu ja messun jälkeiset kirkkokahvit ovat hyviä tilanteita eri ikäisten ihmisten kohtaamisille. Lisäksi aikuisille suunnattuja tilaisuuksia ovat naisten- ja miestenpäivät, erilaiset koulutustapahtumat sekä yhdistysten järjestämät seuratilaisuudet.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, ota yhteyttä seurakunnan vaihteeseen 08-61721. Tietoa tapahtumista saa tapahtumakalenterista ja Seurakuntalehdestä.

Kuvaaja: KK / Aarne Ormio

Maanantaisin
Raamattupiiri klo 18 Pirkkolassa, Mäntykatu 6
Miesten raamattu- ja keskustelupiiri klo 18.30 Linnantauksen seurakuntakeskuksessa, Kaplastie 2

Tiistaisin
Raamattu- ja keskustelupiiri klo 14 Karoliinan Kamarilla, Brahenkatu 14
Raamattupiiri klo 14 joka parillinen viikko Linnantauksen seurakuntakeskuksessa, Kaplastie 2
Naisten raamattu- ja keskustelupiiri klo 18.30 Lohtajan kerhotilalla, Satumaantie 4
Lukupiiri klo 18.30 Pirkkolassa, Mäntykatu 6. Kokoontumiset 21.8, 18.9, 16.10., 13.11. ja 11.12.2018.

Keskiviikkoisin
Nakertajan seurakuntakerho klo 11 joka parillinen viikko Nakertajan seurakuntakodilla, Muramaantie 6
Seurakuntakerho klo 12 Lehtikankaan kirkossa, Mäntykatu 6
Rukoushetki ja päiväkahvit klo 13 Linnantauksen kirkossa, Kaplastie 2