Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistoiminnan tehtävänä on rohkaista seurakuntalaisia elämään kristittynä. Seurakunnassa on monenlaisia mahdollisuuksia toimia. Haluaisitko sinä esimerkiksi laulaa kuorossa, toimia lähetyskaupassa myyjänä, avustaa jumalanpalveluksessa, toimia ystävänä tai kirkon keskusteluavun päivystäjänä? Lisää avoimia tehtäviä löydät vapaaehtoistyö.fi-sivustolta jossa voit myös ehdottaa tehtäviä, joissa haluaisit toimia.

Ajatuksesi ja ideasi ovat meille tärkeitä! Seurakunnassamme vapaaehtoistoimintaa kehittää ja ideoi Vapaaehtoistoiminnan työryhmä yhdessä työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Lisätietoa saat:

Vs. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Tuula Kurkinen 044 7444 311.

Vapaaehtoinen ystäväpalvelu Hanna Heikkinen 044 7444 211.

Vapaaehtoistoiminnan pappi Jaakko Kupiainen 044 7444 116.

Kirkon keskusteluavun toiminnanohjaaja Minttu Räty 044 7444 237.

Työryhmässä toimii myös vapaaehtoisina Anne Ballini, Jari Korkkonen, Reijo Kemppainen ja Sini Kortelainen.

Kajaanin seurakunnan vapaaehtoistoiminnan työryhmän jäsenet pihlajan alla.
Vapaaehtoistoiminnan työryhmä