Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistyön tehtävänä on rohkaista seurakuntalaisia elämään kristittynä. Seurakunnassa tehdään monenlaista vapaaehtoistyötä. Haluaisitko sinä esimerkiksi laulaa kuorossa, toimia lähetyskaupassa myyjänä, avustaa jumalanpalveluksessa, vierailla vanhusten luona juttuseurana tai toimia kirkon keskusteluavun päivystäjänä? Lisää avoimia tehtäviä löydät vapaaehtoistyö.fi-sivustolta jossa voit myös ehdottaa tehtäviä, joissa haluaisit toimia.

Kymmenet vapaaehtoiset toimivat ystäväpalvelun kautta juttuseurana ja ulkoiluapuna kajaanilaisille ikäihmisille. Ystävätoiminnasta vastaa vapaaehtoistyön koordinaattori. Vapaaehtoisten lauluryhmät vierailevat viikottain eri hoivakodeissa ja asumisyksiköissä. Lisäksi vapaaehtoisemme auttavat retkillä, leireillä ja muissa tilaisuuksissa.

Vapaaehtoistyöstä lisätietoa antavat koordinaattori Reetta-Kaisa Laurila 044 7444 211 sekä vapaaehtoistyön pappi Anne Pettersson 044 7444 116.

Kuva: Anna-Mari Martikainen