Lumiset kuusenoksat

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat ympäri Suomen tänä jouluna jo 46. kerran. Suomen suurimmasta vuosittaisesta musiikkitapahtumasta on muodostunut jouluperinne, joka kerää vuosittain noin miljoona suomalaista kirkkoihin laulamaan.

Tälle sivulle kokoamme tiedot Kajaanin seurakunnassa järjestettävistä Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksista.

Kauneimmissa Joululauluissa kerätään vuosittain lahjoituksia Suomen Lähetysseuran työhön heikoimmassa asemassa olevien ihmisten oikeuksien puolustamiseksi. Tänä vuonna keräyksen tuotto kohdistetaan kehitysmaiden lasten hyväksi tehtävään työhön. Tuemme esimerkiksi vammaisten lasten koulutusta ja terveydenhuoltoa, ehkäisemme perhe­väkivaltaa ja lapsityötä sekä edistämme tyttöjen koulutusta 15 eri maassa, muun muassa Boliviassa, Nepalissa ja Etiopiassa.

Lue lisää tai lahjoita osoitteessa kauneimmatjoululaulut.fi

Ihmiset laulavat kauneimpia joululauluja Linnan rukoushetkessä