Joulumieltä konserteista
Kajaanin seurakunnan järjestämissä adventin ajan konserteissa esiintyy tänä vuonna paitsi paikallisia muusikoita ja kuoroja, myös valtakunnan tasolla tunnettuja esiintyjiä.

Savolaisista nuorista musiikin ammattilaisista ja harrastajista koostuva Lauluyhtye Vocalla konsertoi Linnantauksen kirkossa Perjantaina 17.12. klo 18. Yhtyeen jäsenillä on vahva kirkko- ja kuoromusiikin tausta. Konserttiin myydään 10 € ohjelmalehtisiä kirkon ovella.

Seuraavana päivänä, Lauantaina 18.12. klo 18 Kajaanin kirkossa esiintyy niin ikään nuoria muusikoita, kun Kajaanin Lukion kuoro pitää joulukonsertin. Kuoroa johtaa musiikin lehtori Hannu Backman.

Joulun alla on vielä vuorossa Kotikirkon pieni joulukonsertti kahtena iltana 22. ja 23.12.
Ja vielä vuoden viimeisenä päivänä kuullaan Kajaanin kirkossa urkufanfaari!