vanhemmalla on kädellään leppäkerttu. tyttö ja poika katsovat ja yrittävät koskea leppäkerttua

Varhaiskasvatus

Leikin lumoa, iloa ja ihmettelyä 2-6 vuotiaille lapsille

Pikku puuharit 3-6 vuotiaille ja napero kerho 2-vuotiaille

Varhaiskasvatus on lapsen eri elämänpiireissä tapahtuvaa kasvatuksellista vuorovaikutusta. Sen tavoitteena on edistää lapsen kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista. Kirkon varhaiskasvatus tukee yhteiskunnan varhaiskasvatuksen tavoin lapsen kotikasvatusta. Varhaiskasvatuksessa on olennaista lasten, varhaiskasvatuksen henkilöstön sekä vanhempien vuorovaikutus ja yhteistyö.

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua kristillisen ihmiskäsityksen mukaisesti. Lapsi saa kokemuksia ja aineksia elämänkatsomuksensa rakentamiseen. Toiminnan lähtökohtana on yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Varhaiskasvatuksen kerhot rakentavat lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla. Kerhoarkeen kuuluu monenlaista toimintaa, jonka sisältöä luovat aikuiset yhdessä lasten kanssa. Ryhmässä syntyvät ystävyyssuhteet ovat lapselle tärkeitä, samoin lämmin suhde lastenohjaajiin. Kerholaiset ovat iältään 2-6 vuotiaita.

Syksyn 2021 varhaiskasvatuksen kerhoihin ilmoittautuminen

Tulevan syksyn kerhopaikat ja ryhmät. Ryhmä muodostu, jos lapsia on 8-10. Lastenohjaajat ovat yhteydessä ilmoittautuneisiin elokuun alussa. Ilmoittautumislomakkeet löytyy sivun alalaidasta

Pikku puuharit 3-6 vuotiaille

aamupäivä ryhmät:

Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa aamupäivisin 3h klo 8.30. – 11.30.

• Kuurnan kerhopiste, Linnantaustie 55 A
  • Lehtikankaan seurakuntakeskus, Mäntykatu 6

ilta ryhmät:

Kerran viikossa illalla 1,5h klo 17.30.-19.00.

• Lohtajan kerhohuone, Satumaantie 4

Otanmäen puuharit:

Alle kouluikäisille lapsille kerran viikossa klo 17.30-19.
Alle 4v. lapsi osallistuu oman huoltajan/aikuisen kanssa ja yli 4v. voi osallitua ilman huoltajaa. Mikäli ryhmässä on tilaa, otamme ryhmään myös 1-2 luokkalaisia lapsia. Ryhmä muodostuu mikäli ilmoittatujia vähintään 6.

• Otanmäen seurakuntakoti, kaivosmittaajantie 1

Naperot 2-vuotiaille:

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa 2 h klo 9.00. – 11.00

• Lehtikankaan seurakuntakeskus, Mäntykatu 6

Kerhomaksut/lapsi 21-22:

30 € / lukukausi / yksi kertaa viikko

50€ / lukukausi / kaksi kertaa viikko

70€ / lukukausi / kolme kertaa viikko (jos lisäksi käy esim. perheliikunnassa)

Sisaralennus 30%

Maksuihin on mahdollista hakea maksuvapautusta.

Jos sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia tai et pysty ilmoittautumaan,
ota yhteyttä carita.lerssi@evl.fi tai p.044 744 4215
HUOM! Jos teillä on käytössä turvaselain, voi olla että ette pääse ilmoittautumaan. Vaihtakaa tavallinen selain esim. chrome, edge, firefox yms. niin ilmoittatutumisen pitäisi onnistua

Lapset leikkivät päiväkerhossa.