Perhekerhot ja Kohtaamispaikka

Perhekerhot

Perhekerhossa tavataan muita samassa elämäntilanteessa olevia lapsia ja aikuisia. Kaikki lapsia hoitavat aikuiset ovat tervetulleita.

Kerhossa lapsilla on aikaa leikkiä ja aikusilla on aikaa kohdata muita aikuisia. Yhteisellä hetkellä käydään läpi kirkkovuotta tutkien, ihmetellen, laulaen, leikkien ja liikkuen. Myös kädentaitoja harjoitellaan monipuolisesti. Lapsen sosiaaliset taidot ja ryhmässä toimimisen taidot kehittyvät ja näin lapsi saa eväitä tulevaa varten.

Perhekerhoon ei ole ennakkoilmoittaumista ja osallistuminen on maksutonta. Jokainen kerhokerta on oma kokonaisuutensa.

Perhekerhojen toimipaikat ja yhteystiedot:

Jormuan Koulu, Saviniementie 38, p. 044 7444 577

Laajankankaan kerhopiste, Laajankankaankatu 13, p. 044 7444 579

Pupula, Kansakoulunkatu 17A, p. 044 7444 215

Lehtikankaan seurakuntakeskus, Mäntykatu 6, p. 044 7444 216

Nakertajan seurakuntakoti, muramaantie 6, p. 044 7444 200

Otanmäen seurakuntakoti, Kaivosmittaajantie 1,

Perheiden pesäkolo- kohtaamispaikka lapsiperheille

Linnantauksen seurakuntakeskuksessa (kaplastie 2) keskiviikkoisin 9-15

TULE SELLAISENA KUIN OLET

Pesäkolo on kaikille avoin kohtaamispaikka, joka toteutetaan yhteistyössä Kainuun soten, Mll:n kainuun piirin ja Kajaanin seurakunnan lapsi-ja perhetyön kanssa.

Tule ja tutustu samassa elämäntilanteessa oleviin lapsiin ja aikuisiin. Kohtaamispaikasta mahdollisuus saada vertaistukea ja uusia ystäviä. Se on lapsiperheiden arjen tukena ja paikka jossa voi jakaa arkea muiden kanssa.

Päivän aikana on mahdollista osallistua toimintatuokioihin.
Toimintatuokiot alkavat noin klo 10.15. Lukumummut lukevat satuja klo 10.30. Osallistuminen niihin on vapaaehtoista.
Voit tulla milloin haluat ja lähteä oman aikataulun mukaan. Omia eväitä on mahdollisuus lämmittää päivän aikana.

Tästä pääset Pesäkolon facebook ryhmään. Sieltä löydät tietoa pesäkolosta, kuukauden ohjelman ja lapsiperheille sopivia tapahtumia.

Ohjaajien yhteystiedot:
Carita Lerssi 044 7444 215