Perhekerhot ja Kohtaamispaikka

Perhekerhot

Perhekerhossa tavataan muita samassa elämäntilanteessa olevia lapsia ja aikuisia. Kaikki lapsia hoitavat aikuiset ovat tervetulleita.

Kerhossa lapsilla on aikaa leikkiä ja aikusilla on aikaa kohdata muita aikuisia. Yhteisellä hetkellä käydään läpi kirkkovuotta tutkien, ihmetellen, laulaen, leikkien ja liikkuen. Myös kädentaitoja harjoitellaan monipuolisesti. Lapsen sosiaaliset taidot ja ryhmässä toimimisen taidot kehittyvät ja näin lapsi saa eväitä tulevaa varten.

Perhekerhoon ei ole ennakkoilmoittaumista ja osallistuminen on maksutonta. Jokainen kerhokerta on oma kokonaisuutensa. Kerhot pyörähtävät käyntiin viikolla 34.

Perhekerhojen toimipaikat, kokoontumisajat ja yhteystiedot:

Tiistaisin:
Jormuan Koulu klo 9.15-10.45
Saviniementie 38, p. 044 7444 577

Lehtikankaan seurakuntakeskus 9-10.30
Mäntykatu 6, p. 044 7444 216

Torstaisin:
Touhu torstai klo 17.30-19
Laajankankaankatu 13, p. 044 7444 244

Perjantaisin:
Nakertajan seurakuntakoti klo 9.00-10.45
Muramaantie 6, p. 044 7444 244

Perheiden pesäkolo- kohtaamispaikka lapsiperheille

Perheiden Pesäkolon toiminta jatkuu syksyllä pienin askelin koronatilanne ja -rajoitukset huomioiden.

Tiistaina 7.9 retkeilemme joutenlammella klo 9-12. Omin eväin ja kyydein.

Toiminta jatkuu syyskuun ajan kerran viikossa leikkipuistoissa klo 9.30-11
Ke15.9 myötärinteen leikkipuisto (kylmä)
Ti 21.9 Sammon leikkipuisto (keskusta)
Ke 29.9 Raatosuon leikkipuisto (lehtikangas)

Ohjelmassa yhdessä tekemistä koko perheelle ja mukavia kohtaamisia. säävaraus. Mikäli kokoontuminen peruuntuu suuren sateen sattuessa, ilmoitamme siitä perheiden pesäkolon some kanavissa.

Lokakuussa aloitamme toiminnan sisällä Linnantauksella ja Lohtajalla!

Tiistaisin:
Lohtajan nuorisotalolla klo 8.30-11.30
menninkäisentie 1C

Keskiviikkosin:
Linnantauksen seurakuntakeskuksessa klo 9-12
kaplastie 2

TULE SELLAISENA KUIN OLET

Pesäkolo on kaikille avoin kohtaamispaikka, joka toteutetaan yhteistyössä Kainuun soten, MLL kainuun piirin ja Kajaanin seurakunnan varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan kanssa.

Tule ja tutustu samassa elämäntilanteessa oleviin lapsiin ja aikuisiin. Kohtaamispaikasta mahdollisuus saada vertaistukea ja uusia ystäviä. Se on lapsiperheiden arjen tukena ja paikka jossa voi jakaa arkea muiden kanssa.

Päivän aikana on mahdollista osallistua toimintatuokioihin. Voit tulla milloin haluat ja lähteä oman aikataulun mukaan. Omia eväitä on mahdollisuus lämmittää päivän aikana.

Tästä pääset Pesäkolon facebook ryhmään. Sieltä löydät tietoa pesäkolosta, kuukauden ohjelman ja lapsiperheille sopivia tapahtumia.

Ohjaajien yhteystiedot:
Carita Lerssi, Kajaanin seurakunta, 044 7444 215