KESÄN LEIRIT JA RETKET

Leirit pidetään Joutenlammen etu- ja takamaastossa. Ohjelmassa askartelua, ulkopelejä ja leikkejä, uimista, seikkailurasteja, yhdessä oloa ja hiljentymistä. Retket suuntaavat tänä kesänä PowerParkiin ja JukuParkiin.

Leirien hinta 45€ sisältää majoituksen, ruoan, kuljetuksen ja leiriohjelman. Retkien hinnat kerrotaan ilmoitustekstissä.  Ohjelmassa mukana nuorisotyönohjaajien lisäksi kesätyöntekijöitä ja koulutetut isoset. Retkistä ja leireistä lähetetään kirjeet n. viikkoa ennen tapahtumaa.

Lasku osallistumisesta lähetetään leirikirjeen yhteydessä tai erillisenä laskuna. Leireille on mahdollista anoa vapautusta. Vapautus on anottava heti ilmoittautumisen jälkeen ennen leiriä. Lomakkeen saa seurakunnan vaiheesta (Linnankatu 12) tai voit tulostaa sen itse tästä.

TYTTÖ-JA POIKALEIRIT

1-3-lk poikien PikkuDino-leiri 4.-6.6.2018 takamaastossa.
Ohjaajana toimii Peter. Ilmoittautumisaika 2.5. – 22.5.2017. Leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 24 poikaa.

1-2-lk tyttöjen #RAUHA-leiri 4.-6.6.2018 etumaastossa
Ohjaajana toimii Papu. Ilmoittautumisaika 2.5.– 22.5.2017.  Leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 24 tyttöä.

4-6-lk poikien IsoDino-leiri 14.-16.6.2018 takamaastossa
Ohjaajana toimii Peter. Ilmoittautumisaika 2.5.– 29.5.2017 . Leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 24 poikaa.

3-6-lk tyttöjen #YHESSÄ-leiri 18.-20.6.2018 takamaastossa
Ohjaajana toimii Papu. Ilmoittautumisaika 2.5. – 4.6.2017 .Leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 24 tyttöä.

SÄPINÄLEIRIT

1. leiri                25.7.-27.7. v. 2006-2008 syntyneille 2-3-luokkalaisille
2. leiri                30.7.-1.8. v. 2003-2006 syntyneille 4-7-luokkalaisille

Ohjelmassa on tutustumista eri harrastuksiin. Leirille ilmoittautuessa valitaan leiripolku, minkä mukaan jakaannutaan eri toimintapajoihin. Polkuja on kolme: Kulttuuripolku (mm. sanataide, kädentaidot, tanssi), Liikuntapolku (mm. jalkapallo, pesäpallo, yleisurheilu) ja Luontopolku (partio, kalastajat, koira- ja hevosharrastus)

Lisäksi kaikille yhteisenä on korikiipeilyä, melontaa, uintia, kädentaitoja ja paljon muuta kivaa puuhastelua. Polkujen sisällöissä saattaa tulla muutoksia ennen kesää. Vanhempien tulee keskustella ennen ilmoittautumista leiriläisen pajatoiveista. Muuttuneita pajatoiveita on vaikea ottaa huomioon jälkikäteen. (1.sijainen polku ja 2.sijainen polku).

Leirin hinta  45€  sisältää leiriohjelman, vakuutuksen, linja-autokuljetuksen leirille ja takaisin, majoituksen Joutenlammen etumaaston mökeissä sekä ruokailut.

Ilmoittautuminen 7.5.-4.6.2018. Molemmille leireille otetaan 56 leiriläistä. Leiriläiset valitaan ilmoitusajan päätyttyä. Valinnassa otetaan huomioon sekä se kuinka monesti on osallistunut säpinöille aikaisemmin, että ilmoittautumisjärjestys. Ilmoittautuneille vahvistetaan osallistumismahdollisuus tekstiviestillä heti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Leirin järjestää yhteistyössä Kajaanin kaupungin perusopetus ja nuorisotyö sekä Kajaanin seurakunta.

RETKET

PowerPark –retket Alahärmään 8.6.2018 ja 19.6.2018

Retken hinta alle 130cm 57€ ja yli 130cm 67€. Hinta sisältää matkan, huvipuistorannekkeen ja yhden retkiaterian. Alle 10-vuotiailla tulee olla huoltaja mukana. Huoltajien mahdollista osallistua retkelle ilman huvipuistoranneketta. Tällöin hinta 32€.
Retken järjestää yhteistyössä Kajaanin srk ja Kajaanin kaupungin perusopetus ja nuorisotyö. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 48 osallistujaa. Linja-autoon voi tulla kyytiin myös Otanmäestä.  Ilmoittautuminen 2.5.-22.5.2018.

Jukupark-retki Kalajoelle 5.7.2018

Retken hinta 45€. Hinta sisältää matkan, pääsymaksun Jukuparkiin yhden retkiaterian. Retkelle otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 45 osallistujaa. Linja-autoon voi tulla kyytiin myös Otanmäestä.
Ilmoittautuminen 2.5.-24.6 .2018.

Lapsi kalastaa.