Laulumusiikin konsertti

Linnantauksen seurakuntakeskus

Laulu- ja urkumusiikkia Linnantauksen kirkossa

Tammikuun lopulla Linnantauksessa kuullaan monipuolinen laulu- ja urkumusiikin konsertti, kun sopraano Terttu Iso-Oja ja Kajaanin seurakunnan urkuri Olli Kinnunen pitävät yhdessä konsertin. Sopraano Terttu Iso-Oja on monipuolinen musiikin ammattilainen. Hän on sekä konsertti- että oopperalaulaja, kirkkomuusikko ja laulunopettaja. Iso-Oja on opiskellut laulua Sibelius-Akatemiassa (MuM) ja Savonia-ammattikorkeakoulussa. Seinäjoella asuva Iso-Oja esiintyy aktiivisesti ympäri Suomea erilaisissa laulajan tehtävissä (liedkonsertteja, kamarimusiikkia, uutta musiikkia, kirkkomusiikkiteoksia, oopperaa, monitaiteellisia produktiota). Terttu Iso-Oja opettaa klassista laulua Etelä-Pohjanmaan alueella.

Konsertin ohjelma koostuu uudemmista ja vanhemmista yksinlauluista ja urkumusiikista. Konsertin aikana kuullaan mm. J.S.Bachin urkumusiikkia sekä saman säveltäjän pääsiäisoratoriosta sopraanoaaria. Lisäksi ohjelmassa on suomalaisen säveltäjän Oskar Merikannon koskettava "Haudoilta" -laulusarja kokonaisuudessaan. Tutusta Negrospirituaalista "Amazing Grace" (Oi ihmeellistä armoa) kuullaan Justin Vickeryn urkuvariaatiot. Modernimpaa sävelkieltä edustaa mm. Kaj-Erik Gustafssonin hengellinen konsertto "In paradisum".

Keskusseurakuntakoti

Kaukametsän sali, Koskikatu 2

Yhteisvastuukonsertti

Keskuskoulun musiikkiluokat ja seurakunnan lapsikuoro Helmiäiset esiintyvät yhdessä Johanna Piipposen kanssa.

Karoliinan Kamari

Yhteislaulut

Yhdessä laulaminen parantaa elämänlaatua!