Hiljaisuuden Messu

Kajaanin kirkko

Nuoren seurakunnan messu kerran kuussa Kajaanin kirkossa, missä musiikin toteuttavat nuoret. Laulut ovat yhteislauluja Nuoren seurakunnan veisukirjasta. Messu kestää n 45 minuuttia ja sopii kaikenikäisille - lapsille, nuorille, perheille ja ikäihmisille - tervetuloa!

Hiljaisuuden messussa musiikkia ovat toteuttamassa nuoret. Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan laulamaan ja/tai muihin palvelutehtäviin, ota yhteyttä messun toteuttajiin.

Heimo Haverinen
nuorisotyönohjaaja, vastaava