Kirja yhdistää – messu ja Pirkkolan lukupiirin 10 v. juhla

su 15.10. kello 12.00 - kello 14.00

Kirja yhdistää – messu ja Pirkkolan lukupiirin 10 v. juhla Lehtikankaan seurakuntakeskus

Kurkistus kirjojen maailmaan lapsille ja aikuisille.

Seurakunnan lukupiiri täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Siksipä kutsumme kaikkia lukemisesta innostuneita, pieniä ja suuria, yksin ja ryhmässä lukevia, juhlimaan kanssamme.

Messussa saarnaa lääninrovasti, kirjailija Risto Kormilainen Suomussalmelta. Messun jälkeen kahvihetki, jossa Risto Kormilainen kertoo lukemisen merkityksestä ja lukupiiriläinen Hilkka Määttä valottaa piirin antia lukijalle.

Messun aikana on n. 6–10-vuotiaille toiminnallinen Kirjakurkkaus -työpaja, jonka elämyksiin johdattaa sanataideohjaaja Minna Härkönen.

Messun jälkeen on lorutuokio, johon pienimmät lapset voivat osallistua yhdessä vanhemman kanssa.

diakonissa

suru- ja leskiryhmät, yhteiskunnallinen työ

diakoni

suru- ja leskiryhmät, päihdetyö