Kirkkoherranviraston poikkeukselliset aukioloajat

Kirkkoherranvirasto avoinna klo 10.00 - 15.00

Kirkkoherranvirasto avoinna poikkeuksellisesti klo 10.00 - 15.00

Luomakunta-näytelmän ensi-ilta

Näytelmä on kirje tulevaisuudesta meille, joilla on valta päättää asioista. Se on kuvaus ihmisen luontosuhteesta ja siitä mitä tulevaisuus voi tuoda tullessaan. Nuoret esittävät omia ajatuksiaan ja näkökulmiaan luonnon tämän hetkisestä tilasta ja ilmastonmuutoksen uhasta.

Luomakunta-näytelmä

Luomakunta-näytelmä