Hiljaisuuden messu

Hiljaisuuden messu Kajaanin kirkko

Nuoren seurakunnan messu kerran kuussa Kajaanin kirkossa, missä musiikin toteuttavat nuoret. Laulut ovat yhteislauluja Nuoren seurakunnan veisukirjasta. Messu kestää n 45 minuuttia ja sopii kaikenikäisille - lapsille, nuorille, perheille ja ikäihmisille - tervetuloa!

Hiljaisuuden messussa musiikkia ovat toteuttamassa nuoret. Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan laulamaan ja/tai muihin palvelutehtäviin, ota yhteyttä messun toteuttajiin.

Karoliinan Kamari

Yhteislaulut

Yhdessä laulaminen parantaa elämänlaatua!

Kajaanin kirkko

Iltamusiikki Uusien virsien parissa

Iltamusiikki Uusien virsien parissa. Laulavat Ystävykset -kuoro kanttori Juha Mikkosen johdolla. Yhteisvirsiä ja kuorolaulua

Sissilinna, Asemakatu 6, Kajaani

Luomakunta-näytelmän ensi-ilta

Näytelmä on kirje tulevaisuudesta meille, joilla on valta päättää asioista. Se on kuvaus ihmisen luontosuhteesta ja siitä mitä tulevaisuus voi tuoda tullessaan. Nuoret esittävät omia ajatuksiaan ja näkökulmiaan luonnon tämän hetkisestä tilasta ja ilmastonmuutoksen uhasta.