Millainen on sinun kirkkosi?

Kiinnostaako sinua vaikuttaminen Kajaanin seurakunnassa? Haluaisitko uudistaa toimintaa? Tule ehdokkaaksi seurakuntavaaleihin!

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018 teemalla Minun kirkkoni.

Seurakuntavaaleissa valitaan seurakuntaasi uudet luottamushenkilöt vuosiksi 2019–2022. He päättävät mm. siitä, ketkä valitaan seurakunnan työntekijöiksi, minkälaista toimintaa seurakunnassa järjestetään, mihin seurakunnan rahoja käytetään ja myös siihen, ketä maallikkojäseniä kirkolliskokoukseen valitaan. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa!

Ehdokkaiksi tarvitaan kaikenikäisiä, eri tavoin ajattelevia seurakuntalaisia. Ehdokkaaksi voi asettua 17.9. mennessä.

Seurakuntavaaleissa saavat äänestää viimeistään vaalipäivänä 16 vuotta täyttävät evankelis-luterilaisen kirkon jäsenet.

Lisätietoa seurakuntavaaleista ja ehdokkaaksi asettumisesta: www.seurakuntavaalit.fi

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018

Seurakuntavaalien tärkeitä päivämääriä

Asetu ehdolle viimeistään
17.9.2018

Ennakkoäänestys
6.–10.11.2018

Vaalipäivä
18.11.2018

Asetu ehdolle

Kiinnostaako sinua vaikuttaminen omassa seurakunnassasi? Haluaisitko uudistaa toimintaa? Asetu rohkeasti ehdolle, huomisen kirkkoa tehdään nyt!

Lisätietoja ehdokasasettelusta

Valitsijayhdistykset

Seurakuntavaaleissa asetutaan ehdolle valitsijayhdistyksen kautta. Yhdistys kerää listalleen ehdokkaita, joilla on yhteinen näkemys esim. kirkon uudistamisesta, tasa-arvon edistämisestä tai nuorten aseman vahvistamisesta kirkossa.

Tietoa valitsijayhdistyksistä

#minunkirkkoni