Päiväkerhot

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen on käynnissä 21.3.–27.4. ! Tulosta ilmoittautumislomake tästä ja toimita täytettynä seurakunnan vaihteeseen (Linnankatu 12) tai kerhojen toimipisteisiin.

Päiväkerhotoiminta on kirkon kasteopetukseen perustuvaa kristillistä kasvatusta. Haluamme rohkaista kajaanilaisia perheitä elämään kristittyinä arjessa. Haluamme tukea lapsen persoonallisuuden kokonaisvaltaista kehitystä, vanhempien kotikasvatusta ja kotien kristillistä kasvatusta.

Päiväkerho sisältää hartaushetken, laulua ja musiikkia, askartelua ja leikkiä, satuhetkiä yms. toimintaa lasten toiveita huomioiden. Päiväkerhoja ohjaavat seurakunnan ammattitaitoiset lastenohjaajat.

Kerhomaksut tulevalle kaudelle ovat: kerran viikossa kerhoon osallistuvilta lapsilta (3-vuotiaat) 30 euroa/lukukausi ja kaksi kertaa viikossa osallistuvilta lapsilta (4-6-vuotiaat) 50 euroa/lukukausi.

Päiväkerhon toimipaikat »

Kuvaaja: KK / Aarne Ormio