Koululaisten iltapäivätoiminta

Seurakunnan koululaisten iltapäivätoiminta on opetushallituksen laatiman aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteiden mukaista toimintaa. Koululaisten iltapäivätoimintaryhmät kokoontuvat koulupäivinä klo 12–16.30 ja ne ovat tarkoitetut 1–2 (3) luokan oppilaille, joiden vanhemmat ovat töissä tai opiskelemassa. Seurakunnalla on seitsemän koululaisten iltapäivätoimintapaikkaa eri puolella kaupunkia. Avustushakemuslomake avustusten hakemiseksi koululaisten iltapäivätoiminnan maksuihin ja iltapäivätoiminnan maksuperusteet.

Kuvaaja: Sanna Krook
Koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan 15.12.2017-15.1.2018 sähköisesti osoitteessa: https://wilma.kajaani.fi. Lomakkeeseen pääsette koululta saamillanne tunnuksilla. Paikkoja voi hakea myös pitkin toimintavuotta.

Myös 2. luokalle menevien ja nykyisten iltapäivätoiminnassa olevien lasten osalta tulee hakea iltapäivätoimintapaikkaa koulun Wilma-järjestelmän kautta. Kolmannelle luokalle menevät palauttavat hakemuksen seurakunnan toimintapisteisiin.