Ota yhteyttä!

Kun haluat sopia kirkollisista toimituksista, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon. Hautajaisjärjestelyt saat sovittua seurakunnan virastotalon hautausasiain toimistossa.

Molemmat toimistot sijaitsevat seurakunnan virastotalolla, osoitteessa Linnankatu 12.

Kirkkoherranvirasto on avoinna
ma-pe klo 9-15, to klo 9-17,
p. (08) 6172 2200.

Hautausasiain toimisto on avoinna
ma-pe klo 9-15,
p. (08) 6172 2259.

Elämän kohokohtia kannattaa juhlia

Kirkonkellojen kutsu herkistää tunnelman suvun ja ystävien kokoontuessa perheen pariin. Pitkät perinteet kastejuhlissa, häissä ja hautajaisissa jäsentävät elämänkaartamme ja muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Pyydä siunausta

Siunausta voi pyytää elämään eri tilanteissa. Kutsu pappi siunaamaan uusi kotisi tai maistraatissa solmittu avioliittosi. Siunausta voi myös pyytää vaikkapa työpaikalle. Myös avioliiton vuosipäiviä kannattaa juhlia!

Kastetut, vihityt ja haudatut - tietojen julkaiseminen Kajaanin seurakuntalehdessä ja netissä

Kajaanin seurakunnan kastetuista, vihityistä ja haudatuista tietojen julkaisemiseen kysytään aina lupa. Automaattisesti kaikkien tietoja ei siis ole seurakuntalehdessä.

Jos kyseessä olevia henkilöitä tai heidän omaisiaan ei tavoiteta, henkilöiden tietoja ei julkaista. Halutessaan ko. henkilöt voivat toivoa tiedon julkaisemista haluamalleen ajankohdalle.