Palveluoperaatio Saapas

Palveluoperaatio Saapas on Suomen evankelis-luterilaisten seurakuntien ensisijaisesti alle 18-vuotiaisiin toteutettua auttamis- ja sielunhoitotyötä. Valtakunnallisesti Saappaan toimintaa koordinoi Nuorten Keskus ry. Kajaanin Saapas päivystää kouluvuoden aikana tarpeen mukaan perjantaisin klo 20–24 sekä kesäisin eri festareilla. Saapas -kahvilalla Kajaanin seurakunnan virastotalon alakerrassa (Linnankatu 12, Keskuskoulua vastapäätä) on avoimet ovet kouluvuoden aikana joka perjantai klo 20-22.

Saapas -toiminnasta ja Saappaan ohjaajakoulutuksien alkamisajoista voit kysyä erityisnuorisotyönohjaaja Tarja Vehkaojalta, 044 7444 240 tai Pasi Niemiseltä, 044 7444 249. Saapas-ohjaajina voivat toimia 18 vuotta täyttäneet.

Lisätietoa Saapas-toiminnasta »