Kuvaaja: KK / Janne Ruotsalainen

Osallistu

Kajaanin seurakunnalla on tarjolla monenlaista vapaaehtoistoimintaa. Vapaaehtoisena voit toimia muun muassa pyhäkouluopettajana, varhaisnuorten kerhon ohjaajana, rippikoululeirin isosena, erityisnuorisotyön Saapas-ohjaajana, päivystäjänä Palvelevassa Puhelimessa, Yhteisvastuun lipaskerääjänä, lähetystyön tekijänä, laulajana musiikkiryhmässä ja tekstinlukijana jumalanpalveluksessa.

Kajaanin seurakunta kuuluu myös vapaaehtoistyo.fi-verkkopalveluun, joka mahdollistaa sekä avun antamisen että avun pyytämisen. Palvelu kokoaa yhteen auttamistyöhön liittyviä organisaatioita. Sivustolta löydät kootusti Kajaanissa tarjolla olevat vapaaehtoistehtävät ja sen kautta voit rekisteröityä vapaaehtoistyöntekijäksi.

Tule rohkeasti mukaan ja löydä paikkasi vapaaehtoistoiminnan parissa. Lisätietoa voit kysyä seurakunnan vaihteesta p. (08) 61721 tai työmuotojen vetäjiltä, joiden yhteystiedot löydät tästä.

Missä Sinä voisit auttaa? Katso seurakunnassa tarjolla olevat vapaaehtoistehtävät: